2.1 C
Киев
Понедельник, 6 января, 2025
додомуДонбасВтрати ресторанів: скільки грошей недорахувалися через карантин

Втрати ресторанів: скільки грошей недорахувалися через карантин


Українські ресторани найважче карантин пережили у квітні. Тоді вручка становила 26% від тієї, яку мали у лютому 2020-го. У травні ситуація покращилася. Вдалося заробити 50% від докарантинних показників.

Автор: rau.ua
 
На 31 травня роботу відновили 70% закладів громадського харчування в Україні.

За результатами дослідження, у квітні тільки один з трьох закладів зміг перейти на послуги доставки і продовжити роботу. Зараз ресторани та кафе можуть обслуговувати клієнтів на літніх майданчиках. В епідеміологічно стабільних областях починають роботу і в залі, пише rau.ua.

Автор: rau.ua
 
Під час карантину найменші збитки понесли заклади, які й раніше були орієнтовані на послуги з доставки.
Під час карантину найменші збитки понесли заклади, які й раніше були орієнтовані на послуги з доставки.

За тиждень після послаблення карантину кількість закладів, які почали приймати клієнтів, зросла до 18%. На 31 травня роботу відновили 70% закладів громадського харчування в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин у Києві не пом’якшать — навпаки, можуть посилити

Під час карантину найменші збитки понесли заклади, які й раніше були орієнтовані на послуги з доставки.

10 червня вступила в дію постанова уряду про черговий етап послаблення карантинних заходів. Це стосується, зокрема, відкриття двох КПВВ на Донбасі, баз відпочинку та санаторіїв, закладів культури та проведення масових заходів у них.





Джерело: gazeta.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments